تبلیغات
مجله اینترنتی جوان آنلاین - مطالب هفته دوم شهریور 1393
پنجشنبه 13 شهریور 1393  17:02

دیدنی های دشت مغان

دشتی که از سمت شرق و شمال به جمهوری آذربایجان و از غرب به ارسباران و از سمت جنوب به شهرستان مشکین شهر محدود شده است. قسمتی از دشت مغان شمالی ترین بخش استان اردبیل و اکثر بخشهای آن در جمهوری آذربایجان قرار دارد.
agencytravel.ir: دشتی که از سمت شرق و شمال به جمهوری آذربایجان و از غرب به ارسباران و از سمت جنوب به شهرستان مشکین شهر محدود شده است. قسمتی از دشت مغان شمالی ترین بخش استان اردبیل و اکثر بخشهای آن در جمهوری آذربایجان قرار دارد.

مغان از سال ۱۳۵۵ از توابع توابع مشکین شهر در تقسیمات کشوری خارج شد و شامل سه شهر گرمی،بیله سوار و پارس آباد می شود و در حال حاضر بعنوان یک شهرستان مستقل به مرکزیت شهر گرمی محسوب می شد. قسمت شمالی دشت مغان به دشت همیشه بهار ایران معروف است. دشت مغان  از قطبهای مهم دامپروری و کشاورزی ایران است. اقسام غلات، حبوبات و علوفه درسراسر دشت مغان زیر کشت می رود به همین خاطر مغان را انبار غله آذربایجان می گویند.

دیدنی های دشت مغان

دشت مغان به سه قسمت کوهستانی، کوهپایه ای و جلگه ای قابل تقسیم است:

نواحی کوهستانی:

ارتفاعات جنوب، جنوب غرب و غرب که از ارتفاع حداقل ۱۰۰متر به سمت جنوب و غرببا شیب بیش از۱۰درصد برمیزان ارتفاع افزوده شده وتا حدود۷۰۰متر می رسد. قسمتهایی از بخش اصلاندوز،دهستان قشلاق غربی، بخش مرکزی و دهستان قشلاق شمالی جزو این نواحی هستند.

دیدنی های دشت مغان

نواحی کوهپایه ای :


زمین هایی با ارتفاعی کمتر از۱۰۰متر متصل به کوهستان تا نزدیک جلگه که شیب زمین حدود ۱ تا ۱۰ درصد می باشد و برای کشاورزی ودامپروری وحتی سکونت مناسب و مساعد به حساب می آید. قسمتهایی از بخش تازه کند، بخش مرکزی، دهستان قشلاق شمالی و بخش اصلاندوز جزو نواحی.

نواحی جلگه ای:

درشمال دشت با شیب کمتر از ۵ درصد تا سواحل رود ارس که تاارتفاع حداقل ۳۰متر از سطح دریا در منتهی الیه شمال شرق منطقه در دهستان ساوالان ادامه می یابد، گسترش دارد که به علت خاک هایحاصلخیز و آبرفتی دانه ریز و رسوبی کلا زمینهای کشاورزی را تشکیل داده و جمعیت زیادی سکونت دارند.

دیدنی های دشت مغان

محیط زیست دشت مغان:


در تالاب های دشت مغان انواع پرندگان کوچنده آبزی مثلقوی فریادکش، قوی کوچک،قوی گنگ، پلیکان خاکستری، اردک چشم طلایی، اردک تاجدار، مرکوس سفید، غاز خاکستری و بالکان کوچک قابل مشاهده است.

تپه نادر اصلاندوز، قلعه اولتان ،گورستان اصلاندوزمغان، گورستان کورلار کورعباسلوی مغان، برج قارلوجا، تپه خرمن،  پل تاریخی خمارلو – مغان، زیستگاه خروسلوی مغان، زیستگاه آقابابا ، زیستگاه حسن دره سی،  دریاچه سد شهرک مغان، سواحل زیبای آراز چایی (رود ارس)، جنگل های مغان از آثار تاریخی و جاذبه های طبیعی  این منطقه هستند.

دیدنی های دشت مغان

تپه نادری (نادرشاه افشار) اصلاندوز:


در جنوب غربی شهر اصلاندوز مغان در تلاقی رودخانه آراز (ارس) و قره سو (دره رود) قرار دارد. در تپه نادری ، نادرشاهسران کشور و بزرگان را به دشت مغان فرا خواند وانجمن بزرگی تشکیل داد که منجر به خلع شاه طهماسب دوم صفوی و رسیدن وی به تخت سلطنت شد.

قلعه اولتان:

قلعه اولتان در ۵۰۰ متری روستای اولتان، کنار رودخانه آراز (ارس) قرار دارد. دور تا دور قلعه اولتان  دیوار بزرگ خشتی و آثار خندق بزرگی سه سمت آن را فرا گرفته، دیده می شود. بانیان نخستین قلعه اولتان، اشکانیان بوده اند و به واسطه استحکام و موقعیت مناسبی که این قلعه داشته تا قرن دوازدهم هجری از آن استفاده شده است.

دیدنی های دشت مغان

گورستانهای قدیمی:

گورستان های قوش اوتران، قلی بیگلو، افجی، گدایلو و کرار کورعباسلو واقع، که مربوط به هزاره اول پیش از میلاددر نزدیکی اصلاندوزوجود دارند.

قیز قلعه سی:

دژ مستحکم و بزرگی در کنار رودخانه برزند در ۱۷ کیلومتری شمال گرمی مغان و یکی از قلعه های متعددیست که با نام قلعه دختر در سرتاسر کشور شناخته شده است.  تاریخ این دژبه دوران اشکانی و ساسانی نسبت می دهند.

دیدنی های دشت مغان

چشمه طبیعی مازافا و آب شفابخش سنگ کلیه و چوبان سنگی :

۲۰ کیلومتر پس از روستای صلوات بطرف مشگین شهر، تابلوی آبی ناخوانایی نام روستای مازافا را بر روی آن نوشته شده است. بعد از عبوراز وسط روستای مازافا،  دو کیلومتر راه خاکی به چشمه آب معدنی مازافا میر سیم که به گفته خیلی ها درمان سنگ کلیه است.

عشایر مغان :


انسان های کوچ نشین، مهمان نواز، معصوم و سختکوش که در دامنه کوهها و پهنه دشتها پس از سپری شدن قرنها تبدیل به مردمانی خودکفا با فرهنگی اصیل شده اند و امروزه نیز مثل کوه استوار خود را حفظ کرده اند.


نظرات()   
   
پنجشنبه 13 شهریور 1393  16:40

دسرهای سیاه و سفید

تمام مواد جز بیسکویت و شکلات را داخل میکسر می‌ریزیم و آنقدر به‌هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. شکلات‌ها را کاملا خرد می‌کنیم، بیسکویت‌ها را نیز کاملا پودر کرده و به همراه شکلات با مواد شیک توسط لیسک مخلوط می‌کنیم.

مجله زندگی ایده آل:

مافین بادامی

دسرهای سیاه و سفید

مواد لازم

  •    آرد: 175 گرم
  •    شکر: 100 گرم
  •    تخم‌مرغ: یک عدد
  •    کره ذوب شده: 75 گرم
  •    آب‌جوش: 60 میلی‌لیتر
  •    شیر ولرم: 60 میلی‌لیتر
  •    پودر بادام: 60 گرم
  •    بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  •    وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
  •    اسانس بادام: یک قطره
  •    خامه: دو قاشق غذاخوری سرپر
  •    خردل: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

اصولا مافین‌ها روش تهیه بسیار ساده‌ای دارند. ابتدا آرد، شکر، بیکینگ‌پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. به جز پودر بادام مابقی مواد را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کرده سپس به همراه پودر بادام میان مواد خشک می‌ریزیم و به مدت دو دقیقه با درجه تند همزن برقی تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. نیمی از کپسول‌هایی را که برای آماده کردن مافین در نظر گرفته‌ایم پر کرده و داخل سینی فر می‌چینیم. مافین‌ها را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. پس از خنک شدن روی مافین‌‌ها را با خامه و خمیر فوندانت تزئین می‌کنیم.


کرم ماسکارپونه

دسرهای سیاه و سفید

مواد لازم

  •    پنیر ماسکارپونه: 400 گرم
  •    خامه صبحانه: 250 گرم
  •    شیر: 250 میلی‌لیتر
  •    وانیل سیاه (مایع): دو قاشق چای‌خوری
  •    شکر: 150 گرم
  •    پودر شکر: 50 گرم
  •    پودر ژلاتین: یک‌و‌نیم قاشق غذاخوری
  •    آب سرد: 100 میلی‌لیتر
  •    زرده تخم‌مرغ: 3 عدد

روش تهیه:

ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخارآب قرار می‌دهیم تا ذوب شود. در مرحله بعد شکر و زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی مخلوط می‌کنیم سپس وانیل و شیر را به آنها اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم. برای این کار تا زمانی که شیر به جوش آید آرام مخلوط را به هم می‌زنیم. در کاسه همزن پنیر و خامه را با پودر شکر آنقدر به هم می‌زنیم تا کاملا شل شوند. مخلوط شیر گرم و ژلاتین را به مواد پنیری اضافه کرده و با قاشق هم می‌زنیم. مواد را یک‌بار از صافی ریز رد کرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا خودش را بگیرد.


چیزکیک اورئو

دسرهای سیاه و سفید

مواد لازم

  •    بیسکویت اورئو: دو بسته
  •    آب سرد: 100 میلی‌لیتر
  •    پنیر ماسکارپونه: 400 گرم
  •    پودر شکر: 75 گرم
  •    شکلات تلخ: 100 گرم
  •    خامه فرم گرفته: 200 گرم
  •    پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  •    کیک اسفنجی شکلاتی 3 تخم‌مرغی: یک عدد پخته شده در قالب گرد به قطر 24 سانتی‌متر

روش تهیه:

ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به مدت 10 دقیقه روی بخار آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا ذوب شود. یک رینگ فلزی مخصوص شیرینی‌پزی به قطر 25 ، 26 سانتی‌متر انتخاب می‌کنیم. آن را داخل یک سینی قرار می‌دهیم، کیک اسفنجی را کف سینی داخل رینگ گذاشته و بیسکویت‌ها را دورتادور به دیواره رینگ تکیه می‌دهیم. پنیر، شکر، ژلاتین و خامه فرم گرفته را به‌وسیله همزن دستی به هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. شکلات تلخ را توسط کارد روی تخته کار کاملا ریز کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. در نهایت شکلات خرد شده را  با مواد مخلوط کرده و مایه آماده شده را روی کیک اسفنجی که میان بیسکویت‌های اورئو آماده کرده‌ایم می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا چیزکیک کاملا خودش را بگیرد.


پاستای میگو

دسرهای سیاه و سفید

موادلازم

  •     پاستا: یک بسته
  •    میگوی وکیوم شده: یک بسته
  •    سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
  •    پیاز: یک عدد کوچک
  •    نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
  •    پنیر فیلافیلا: 300 گرم
  •    پودر پنیر پارمزان: 4 قاشق غذاخوری
  •    تخم خرفه: برای تزئین

روش تهیه:

میگو را از داخل وکیوم باز کرده و به شکل خلال‌های خیلی نازک و بلند برش می‌دهیم. البته جنس و بافت خودش طوری است که ناخودآگاه به شکل ریش‌ریش می‌شود. پاستا را با کمی آب، نمک و روغن مایع می‌جوشانیم و آبکش می‌کنیم. پس از آبکشی کردن، پاستاها را با پودر سیر، نمک، آب لیمو و روغن زیتون مزه‌دار می‌کنیم. پیاز را به شکل نگینی خیلی ریز (ساطوری شده) خرد می‌کنیم و کمی به آن
 آب لیمو اضافه می‌کنیم. سپس پیاز  را با مایونز و پیاز و پودرپنیر پارمزان و پنیر فیلافیلای رنده شده مخلوط می‌کنیم. میگوی ریش شده را نیز به این مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و میان پاستا قرار می‌دهیم. این نوع پاستا را نه به شکل خیلی گرم و نه خیلی سرد سرو می‌کنیم (دمای محیط مناسب است).
از این نوع پاستا بیشتر به عنوان پاستا سالاد یا اردور استفاده می‌کنیم.


شکلات نارگیلی

دسرهای سیاه و سفید

مواد لازم

  •    پودر شکر: 400 گرم
  •    پودر نارگیل: 500 گرم
  •    شکلات سفید: به میزان لازم
  •    خمیر فوندانت به رنگ دلخواه برای تزئین: به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا پودر نارگیل را داخل آسیاب می‌ریزیم تا کاملا ریز دانه شود. پودر شکر را با آن مخلوط کرده و آنقدر آسیاب می‌کنیم تا به شکل خمیری دربیاید. اگر خمیر خیلی منجسم نبود با شکلات سفید این حالت را به آن می‌دهیم. (بهتر است برای هر 100 گرم شکلات سفید ذوب شده از دو قاشق خامه صبحانه برای لطافت بیشتر آن استفاده کنیم.) خمیر حاصل را به شکل لوله‌ای فرم می‌دهیم یا داخل پودر نارگیل می‌غلتانیم یا به همین شکل دو ساعت در یخچال می‌گذاریم سپس دورتادور آن را خمیر فوندانت می‌پیچیم و به شکل سکه‌ای برش می‌دهیم و سرو می‌کنیم.


شیک اورئو

دسرهای سیاه و سفید

مواد لازم

  •    بستنی وانیلی: دو لیوان
  •    خامه صبحانه: 200 گرم
  •    بیسکویت اورئو: 10عدد
  •     شیر: 125 میلی‌لیتر
  •    شکلات تلخ: 100 گرم
  •    پنیر لبنه: 50 گرم

روش تهیه:

تمام مواد جز بیسکویت و شکلات را داخل میکسر می‌ریزیم و آنقدر به‌هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. شکلات‌ها را کاملا خرد می‌کنیم، بیسکویت‌ها را نیز کاملا پودر کرده و به همراه شکلات با مواد شیک توسط لیسک مخلوط می‌کنیم. شیک را به سرعت داخل لیوان‌های مورد نظر تقسیم کرده و با شکر و بیسکویت تزئین و سرو می‌کنیم.

منبع: برترین ها


نظرات()   
   
پنجشنبه 13 شهریور 1393  16:38

دستور پخت چند نوع غذای روسی

در این مطلب چندین نوع غذای خوشمزه روسی را برایتان انتخاب کرده ایم که درست کردن آنها بسیار آسان است و طعم بسیار عالی دارند. توصیه می کنیم، حتما این غذاها را در خانه تهیه و میل کنید.

 

برترین ها: در این مطلب چندین نوع غذای خوشمزه روسی را برایتان انتخاب کرده ایم که درست کردن آنها بسیار آسان است و طعم بسیار عالی دارند. توصیه می کنیم، حتما این غذاها را در خانه تهیه و میل کنید.  

بیف استروگانف

مواد لازم

•    450 گرم گوشت گوساله باریک خرد شده

•    2 قاشق سوپخوری کره

•    یک عدد پیاز بزرگ رنده شده

•    یک قاشق سوپخوری آرد گندم

•    یک قاشق غذاخوری رب گوجه ‌فرنگی

•    یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش

•    2/3 پیمانه خامه

•    نمک و فلفل

•    جعفری خرد شده (کمی برای تزئین)

•    500 گرم سیب ‌زمینی سرخ شده

•    یک قاشق سوپخوری روغن مایع

دستور پخت چند نوع غذای روسی

طرز تهیه

1.    برای تهیه بیف استروگانف، ایتدا روغن را به‌ همراه نیمی از کره در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا  روغن داغ شده و کره نیز آب شود.

2.    تکه‌ های گوشت را به روغن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت‌ ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوه‌ای شوند، روی حرارت بالا قرار دهید.

3.    گوشت را به ‌همراه روغن و‌ آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل کنید.

4.    باقیمانده کره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در کره به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

5.    آرد، رب گوجه‌ فرنگی، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و کمی حرارت دهید.

6.    گوشت‌ های سرخ‌ شده را به داخل تابه برگردانید و حرارت را کم کنید و تا زمانی که سس شروع به جوشیدن کند و حباب‌ هایی روی آن ایجاد شود، روی حرارت بگذارید.

7.    نمک و فلفل را به بیف استروگانف اضافه کنید و در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید.

8.    در پایان، بیف را در ظرف مخصوص ریخته و با سیب ‌زمینی سرخ شده و جعفری خرد شده تزئین کنید.


سوپ بُرش روسیه

مواد لازم

•    800 گرم گوشت ماهیچه                                      

•    نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین

•    1 عدد چغندر          

•    2 عدد هویج                   

•    150 گرم لوبیا سبز                  

•    1 عدد پیاز                                  

•    2 عدد سیب زمینی کوچک                                     

•    800 گرم کلم برگ سفید                                      

•    2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی                            

•    50 گرم ماست                                              

•    100 گرم خامه                                             

دستور پخت چند نوع غذای روسی

روش تهیه

1.    گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس ادویه ها را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت پخته شود.

2.    در ظرفی جداگانه، سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت خلالی خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه  کنید. کمی بعد، هویج را خلالی خرد کنید، کمی تفت دهید و به گوشت بیفزایید. 

3.    سپس لوبیا و پیاز را نیز خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. هنگامی که نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت دهید و بیفزایید. در پایان، رب گوجه فرنگی تفت داده را به سوپ اضافه کنید.

4.    تمامی مواد که پخته شد، نمک را  بیفزایید اکنون سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی سوپ بریزید.


پیلاف روسی

مواد لازم

•    نصف فنجان بادام پوست کنده و خلال شده

•    دو قاشق سوپ خوری کره

•    یک فنجان برنج

•    دو فنجان آب مرغ

•    نصف قاشق چای خوری کنجد

•    یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل

•    یک چهارم قاشق چای خوری نمک

•    فلفل سیاه

دستور پخت چند نوع غذای روسی

طرز تهیه

1.    فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید. بادام ها را به صورت یک لایه، روی سینی فر ریخته و به مدت 5 دقیقه آن را برشته کنید . مراقب باشید نسوزند. سپس آن را کنار بگذارید.

2.    کره را در یک ظرف متوسط آب کرده، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید. کنجد ها را به آن اضافه کنید، سپس آب مرغ، زنجبیل، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید. مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد، در ظرف را ببندید. سپس ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج کاملا پخته شود. باقیمانده بادام ها را روی خوراک آماده شده بریزید و سرو کنید .


دونات روسی

 مواد لازم

•    یک و نیم فنجان آرد

•    دو قاشق سوپ خوری شکر

•    یک قاشق سوپ خوری کره

•    یک عدد تخم مرغ

•    نصف فنجان شیر

•    یک و نیم قاشق چای خوری بکین پودر

•    صد گرم روغن سرخ کردنی

•    پودر دارچین

دستور پخت چند نوع غذای روسی

طرز تهیه

1.    آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شکر و کره نرم شده را با هم مخلوط کرده و آن را به شیر اضافه کنید. مخلوط آرد را نیز به تدریج به شیر اضافه کنید. خمیر بدست آمده را خوب ورز دهید، سپس خمیر را پهن کنید تا ضخامت آن به اندازه 4 سانتیمتر شود.

2.    توسط یک نعلبکی یک دایره از آن جدا کنید و داخل این دایره نیز توسط یک قالب با قطر کوچکتر یک دایره دیگر درآورید و آن را جدا کنید. به نحوی که خمیر جدا شده به شکل یک حلقه در آید. بقیه خمیر را نیز به همین نحو شکل بدهید.

3.    روغن را در یک ماهیتابه داغ کرده و چند حلقه دونات در آن بریزید و آن را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند. روی دونات های سرخ شده، پودر قند ریخته و آن را سرو کنید .


رومــانف روســی

مواد لازم

•    500 گرم سینه مرغ                                          

•    350 گرم قارچ ورقه شده                                      

•    چهار  ورق ژامبون مرغ                                        

•    یك عدد پیاز                                                       

•    یك قاشق چایخوری زعفران دم‌كرده                                

•    سه قاشق سوپخوری كره                                            

•    سه قاشق ســوپخوری آرد                                             

•    یك و نیم پیمانه شیر                                                

•    نمك، آبلیــمو و روغن

•    350 گرم پنیر پیتزا رنده شده                                

دستور پخت چند نوع غذای روسی

طرز تهیه

1.    سینه‌مرغ را به مكعب‌های پنج سانتی‌متری برش زده، با پیاز خلالی شده و زعفران مخلوط می‌كنیم و چهار ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود.

2.    تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن در آن می‌ریزیم تا گرم شود. مرغ‌های مزه‌دار شده را در روغن ریخته و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت می‌دهیم تا مرغ پخته و آب نیاندازد. قارچ را در تابه دیگری با حرارت زیاد تفت می‌دهیم تا آب نیاندازد، آبلیمو را نیز به قارچ اضافه می‌كنیم تا رنگ آن سیاه نشود.

3.    ظرف مناسب فر را برداشته، كف و دیواره آن را چرب می‌كنیم. مرغ تفت داده شده را به صورت كپه‌ای در وسط ظرف ریخته، روی آن قارچ تفت خورده را نیز به صورت كپه‌ای می‌ریزیم و روی قارچ‌ها را با ورق‌های ژامبون می‌پوشانیم.

4.    برای تهیه سس سفید، آرد و كره را با هم تفت داده، شیر را كم‌كم اضافه نموده و سریع هم می‌زنیم تا گلوله نشود و به غلظت فرنی برسد و به آن كمی نمك و فلفل می‌زنیم. این سس را روی سطح مواد ریخته و كل سطح مواد را می‌پوشانیم و در انتها پنیر را روی سطح سس می‌ریزیم.

5.    ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه روی بالاترین طبقه قرار می‌دهیم تا روی خوراك طلایی شود.


خوراک بادمجان روسی

دستور پخت چند نوع غذای روسی

 مواد لازم

•    سه تا چهار عدد بادمجان بزرگ

•    روغن سرخ کردنی

•    یک دسته شوید

•    دو حبه سیر

•    یک عدد گریپ فروت

•    نمک

طرز تهیه

1.    بادمجان ها را پوست گرفته و آن را از طول چند قاچ بزنید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

2.    آنها را در یک کاسه قرار دهید و صبر کنید تا خنک شوند. سپس آنها را در یک ظرف، پهن کنید و روی آنها شوید خرد شده بریزید. روی آن آب گریپ فروت ریخته و سرو کنید.

منبع برترین ها


نظرات()   
   
  • تعداد کل صفحات :2  
  • 1  
  • 2